Skibe

BG Stones skibsflåde består af 4 skibe: Bal Bulk, Kronos, Doris K og Mary

Disse skibe anvendes til forskellige formål og spænder fra suge skibe, entreprenør skib til bulkskib.

BG Stone er fleksible og i stand til at imødekomme dine unikke behov og sikre en effektiv og pålidelig levering med egne skibe, der også kan bruges til både større og mindre entreprenør-projekter efter aftale. 

For nærmere specifikation af skibene henvises til de enkelte sider for skibene, ellers kan du læse beskrivelserne forneden.

Kronos og Doris K er i stand til at suge materialer af den rette kvalitet fra havbunden og kan transportere til alle havne i Danmark.

De kan også bruges til større anlægs projekter til land og til vand.
Doris K er udstyret med egen gravemaskine så den kan losse på vand og land. Kronos kan losse via sin pumpe ombord med indspugling og Rainbow. 

Bal Bulk er et alsidigt bulk skib med en lastet kapacitet på 2.000 ton, hvilket gør det muligt at sejle ind i størstedelen af alle de danske havne.

Bal Bulk har egen gravemaskine ombord, så den altid kan selvlosse ved ankomst. Den kan også selv laste.

Dette giver fleksibilitet og bekvemmelighed ved transport af materialer.

Vores entreprenør skib Mary er et Side-tipper-Stenskib. Dette skib kan lastes ude på vandet med 560 ton og sejle direkte ind med materialerne og tippe af på lav vanddybde, og dermed kan spare en håndtering af f.eks. store sten.

Vores skibe er en vigtig ressource til store og små projekter, hvor de kan tilpasses efter behov.

Med vores pålidelige og erfarne besætninger er vi i stand til at håndtere forskellige transportudfordringer og projekter.

BG Stone har også egen maskinmester på land til at sikre, at flåden altid vedligeholdes og overholder alle gældende krav, så skibene så vidt muligt altid er leveringsdygtige.

BG Stone er fleksible og i stand til at imødekomme dine unikke behov og sikre en effektiv og pålidelig levering med egne skibe.

Thue Bach-Kristensen er ansvarlig for skibsflåden. Hvis du har behov for et skib til et specialprojekt, er du altid velkommen til at kontakte os. BG Stone er klar til at imødekomme dine specifikke behov og levere skræddersyede løsninger.

M/V Kronos

Kronos er en stiksuger, den kan producere sand med den nødvendige filler-procent. Dette unikke træk giver

Læs mere

M/V Mary

Vores entreprenør skib Mary er et Side – tipper – Stenskib. Dette skib kan lastes ude på

Læs mere