BG STONE

Om os

BG Stone er en af Danmarks største privatejede operatører inden for indvinding og salg af råstoffer. Vi er en landsdækkende leverandør med leveringssteder, der er centralt beliggende rundt om i Danmark.

Alle tilslagsprodukter analyseres på vores eget laboratorium, som ligesom vores kvalitetsstyringssystem er overvåget af tredjeparter. Dette sikrer, at de tilslagsmaterialer, vi sælger, har en høj og ensartet kvalitet. Vores kontinuerlige fokus på kvalitet garanterer renhed og ensartethed i produkterne, som er deklareret i overensstemmelse med de EU-harmoniserede standarder. Produktionen af tilslag til beton overvåges og certificeres af NORDCERT. 

For faldunderlag måles den kritiske faldhøjde (HIC-værdien) to gange årligt af DALPIN (Dansk Legepladsinspektion).

I Norge har vi vores eget granitbrud i Brekke, som ligger tæt ved Oslofjorden. Herfra produceres og udskibes granitskærver, granitstabil og stenmel til både internationale projekter og projekter herhjemme i Danmark, såsom beton-, asfalt-, anlægs- infrastruktur- og entreprenørprojekter.

Med vores egen skibsflåde er vi i stand både til at levere materialer og hjælpe med entreprenørprojekter mm. i hele Danmark og resten af Norden.

For yderligere information kan du kontakte os på +45 87 70 05 50