Midtjysk kvalitets sand

I vores grusgrav i Ragners beliggende tæt ved Frederiks i Midtjylland produceres og sælges, udover sten og grus, en række special sand heriblandt: Betonsand, bundsikringssand kv. I, gulvsand, og Faldsand hvor kvaliteten gennemtestes internt både lokalt og på vores centrallaboratorie, samt eksternt af NORDCERT og DALPIN.

Særligt vores faldsand, som testes flere gange årligt af DALPIN, overholder ikke bare den lovmæssige faldhøjde på 3 m, men er testet helt op til 5 m højde. Dette sikrer et ekstra sikkert underlag på legepladserne, og dermed også for børnene.

Udover vores centrale placering i Ragners ved Frederiks, genåbner vores grusgrav i Kongensbro ved Silkeborg også snart, så kan vi både levere certificeret faldsand mm. fra flere lokationer i Midtjylland. Så det altid kan hentes bekvemmeligt for vores kunder.

Så hvis du er interesseret i mere sikre legepladser, så køb BG Stones kvalitets faldsand fra Midtjylland og kontakt Kaj Bak på telefon +45 60 12 88 59 eller på mail kaj.bak@bgstone.dk